0 продукта

е-Аптека

ЛАМИЗИЛ дермгел 15 гр

ЛАМИЗИЛ дермгел 15 гр - изображение
Цена:  14.84 лв.

ЛАМИЗИЛ дермгел 15 гр

ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ 1%
Гел тербинафин
LAMISIL DERMGEL 1% Gel
Terbinafine
Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за вас информация.

Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.
Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте вашия фармацевт.
Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че вашите симптоми се влошават или не се подобряват.
Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля, уведомете вашия лекар или фармацевт.

Гъбичните инфекции по кожата са често срещани и причиняват значително неудобство. ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ се използва за лечение на гъбички по краката (tinea pedis), в ингвиналните области (tinea cruris), по тялото - трихофития (tinea corporis) и разноцветен лишей (pityriasis versicolor).

 • Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, ако имате въпроси или някакви съмнения.
 • Посетете вашия лекар или фармацевт, ако симптомите не се подобрят в продължение на 2 седмици от употребата на ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ.

В тази листовка:
1. Какво представлява ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ и за какво се използва
2. Преди да използвате ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
3. Как да използвате ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
4. Възможни нежелани реакции
5. Как да съхранявате ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
6. Допълнителна информация

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ е гел, който се прилага върху кожата.
ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ е антимикотик, който убива гъбичките, причинители на кожни инфекции. ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ е предназначен за лечение на гъбички по краката (tinea pedis), в ингвиналните области (tinea cruris), по тялото - трихофития (tinea corporis).
ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ се използва също за лечение на дрождеви инфекции като разноцветен лишей (pityriasis versicolor).

Как да разберете, че имате някои от посочените проблеми
Гъбичките по краката засягат обикновено и двата крака, но невинаги. Най-често се появяват между пръстите. Може да бъдат и по извивката на крака, долната или друга част на стъпалата. Най-срещаният тип гъбички по краката предизвиква напукване или лющене на кожата, възможни са и слабо отичане, мехури или рани. ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ е предназначен за гъбички между пръстите на краката.
Ако обаче имате гъбична инфекция по ноктите (гъбички по или под нокътя), промяна в цвета и деформация (удебеляване, ронливост), трябва да се обърнете към лекар, защото този тип гъбична инфекция не се лекува с ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ. ЛАМИЗИЛ ТАБЛЕТКИ по лекарско предписание са предназначени за гъбички по ноктите.

Гъбичките в ингвиналните области се появяват по вътрешната част на бедрата - зоната на слабините, обикновено от двете страни, като често едната страна е по-засегната от другата. Може да се разпространят по-далеч, към задната част или нагоре по посока на стомаха. Явяват се също така и по участъци от тялото, в които кожата се прегъва (сгъвките), особено ако са влажни - гънките под гърдите или подмишниците или други подобни зони. Обривът е с ясно очертана граница и е възможно да има и мехури. Усеща се сърбеж.

Гъбичките по тялото (трихофития) може да се появят навсякъде, но най-често се откриват по главата, врата, лицето или ръцете. Обикновено изглеждат като червен обрив с формата на окръжност, може да се появят лющене и сърбеж.

Разноцветен лишей (pityriasis versicolor) се наблюдава по кожата като участъци с лющене, които се превръщат в бели петна поради загубата на кожен пигмент. Петната изпъкват предимно през лятото поради нормалното потъмняване на кожата около тях. Появяват се главно по торса, врата и ръцете и могат да се възобновяват в продължение на месеци, особено с топлото време и с потенето.

Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, ако не сте сигурни в причините за вашата инфекция.

2. ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
Не използвайте ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ:

 • ако сте алергични (свръхчувствителни) към активното вещество или към някоя от останалите съставки на ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ (вижте т. 6 от настоящата листовка).

Информирайте вашия лекар или фармацевт, защото ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ не е подходящ за вас при тези обстоятелства.

Обърнете специално внимание при употребата на ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ трябва да се прилага само външно. Да се избягва всякакъв контакт с лицето, очите или с наранени участъци от кожата, които алкохолът може да раздразни. При случайно попадане в окото внимателно изплакнете със студена вода. Консултирайте се с вашия лекар, ако дискомфортът продължи.

Употреба на други лекарства
Преди да използвате ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ, уведомете вашия лекар или фармацевт за всички лекарства - със или без лекарско предписание, които приемате или сте приемали наскоро. Не прилагайте други медикаменти върху третирания участък.

Бременност и кърмене
Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, преди да използвате ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ, ако сте бременна.
Тербинафин - активната съставка на ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ, преминава в кърмата, поради което не трябва да се прилага в периода на кърмене. Не бива да се допуска бебето да има контакт с третирани участъци от кожата, включително гърдите.

Употреба при деца
ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ не трябва да се използва при деца.

3. КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
Важно е да употребявате ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ правилно. Внимателно следвайте инструкциите.

Възрастни
Прилагайте ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ върху засегнатите участъци 1 път дневно 1 седмица. Използвайте ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ в продължение на препоръчаната една седмица, дори да забелязвате облекчение по-рано. Обикновено подобрение на симптомите се забелязва в рамките на няколко дни, но инфекцията може да се повтори, ако гелът не се използва редовно или приложението се прекрати прекалено рано.

 • Почистете и подсушете инфектираното място и кожата около него, след което си измийте ръцете;
 • Отвийте капачката и с нейна помощ продупчете отвора на тубата при първоначалната употреба;
 • Внимателно изстискайте от тубата количество, достатъчно за нанасяне на тънък слой ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ върху засегнатото място и кожата около него;
 • Нежно разтрийте;
 • Затворете тубата с капачката;
 • Измийте си ръцете, след като сте докосвали инфектираната кожа, за да не разпространите инфекцията върху себе си или върху другите.

Ако третирате инфекцията в зони, където кожата се прегъва, можете да слагате марлена превръзка, особено през нощта. В такъв случай използвайте нова, чиста марля всеки път, когато нанасяте гела. При употребата на ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ състоянието на кожата се подобрява след няколко дни. Но пълното възстановяване на засегнатата кожа, след като инфекцията е премахната, се постига за по-дълъг период - до 4 седмици. ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ ще продължи да действа и след като сте провели едноседмичния курс на лечение. Въпреки че след това няма да използвате гела, подобрението трябва да продължи.
Ако не забелязвате подобрение на симптомите в рамките на 2 седмици от началото на лечението, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт.

Как да подпомогнете лечението
Поддържайте чиста засегнатата зона, като я миете редовно. Подсушете внимателно, без да търкате, като попивате нежно. Постарайте се да не чешете засегнатия участък, въпреки че може да ви сърби, за да не предизвикате допълнително усложнение и да забавите оздравителния процес или да разпространите инфекцията.
Тъй като тези инфекции могат да бъдат предадени и на други хора, използвайте индивидуална кърпа и дрехи, като често ги перете, за да се предпазите от повторно инфектиране.

Ако случайно сте погълнали ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
Ако случайно е погълнат ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт.

Ако сте пропуснали да използвате ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
Ако сте забравили да приложите гела, използвайте го веднага щом се сетите и след това продължете както обикновено. Постарайте се да използвате гела според указанията. Важно е да не се пропускат апликации, за да се намали рискът от възвръщане на инфекцията.

4. ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
Повечето хора понасят добре ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ. Като всички лекарства ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Затова е важно да се има предвид следното:
След употреба могат да се появят зачервяване, сърбеж или слабо парене. Това се безвредни, слаби нежелани реакции, възможни при прилагането на гела.
В много редки случаи някои хора са алергични към ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ, което може да доведе до оток и болка, обриви или уртикария. Ако забележите появата на някои от тези симптоми, спрете употребата на ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ и веднага се консултирайте с вашия лекар или фармацевт.

Информирайте вашия лекар или Фармацевт, ако някои от посочените реакции се задълбочат или забележите нежелана реакция, която не е посочена в тази листовка.

5. КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ

Съхранявайте всички лекарства на място, недостъпно за деца.
Да се съхранява под 30 °С.
Да се съхранява в оригиналната опаковка.
Не използвайте ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ след срока на годност, отбелязан върху опаковката. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте вашия фармацевт как да унищожите ненужните ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

6. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Какво съдържа ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ
Активно вещество:
В 1 g от ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ се съдържат 10 mg от лекарственото вещество тербинафин.
Помощни вещества: пречистена вода, етанол 96%-ен, изопропилов миристат, полисорбат 20, карбомер, сорбитан монолаурат, бензилов алкохол, натриев хидроксид, бутилхидрокситолуен.

Какво съдържа опаковката
ЛАМИЗИЛ ДЕРМГЕЛ можете да намерите в алуминиева туба от 15 g.

Притежател на разрешението за употреба и производител:
Novartis Consumer Health GmbH, Германия.

Последна редакция на листовката: Май 2009 г.

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
 • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
  Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
 • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)

Взаимодействия

на ЛАМИЗИЛ дермгел 15 гр с продукти, активни съставки, заболявания, храни и напитки.

Силно клинично значими взаимодействия (7)

Умерено клинично значими взаимодействия (89)

Маловажно клинично значими взаимодействия (10)

Виж подробно всички.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.0, 47 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

По темата във форума. Включете се в дискусията сега!

1. Iveto:

Как да разбера точно как изглеждат гъбичките по ноктите ? Някой ако има такъв проблем моля да пише....

2. bisertaskov:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpV3xT9ZV6w82oBeiPYWsQfLKc_qsz6HIZCh0wvwOhAfn-T_mgrwt=1 Може би така изглеждат, много рекламират НЕЙЛНЕР РИПЕЪР дано ти помогне ако са гъбички...

3. OrHiDeA:

Как да разбера точно как изглеждат гъбичките по ноктите ? Някой ако има такъв проблем моля да пише. Ако се съмняваш за гъбички по-добре вземи скоро мерки, защото иначе може да не ти се размине без хапчета....

4. Iveto:

Преди време си ударих палеца и нокътя ми посиня, а сега е жълт по върха и се рони.И за това питам как изглеждат гъбичките,чудех се дали не е от удара....

5. OrHiDeA:

Преди време си ударих палеца и нокътя ми посиня, а сега е жълт по върха и се рони.И за това питам как изглеждат гъбичките,чудех се дали не е от удара. Сложи една снимка да видим -> -> ....

6. southern_sun:

Имам чудесни нокти на ръцете и краката и изпадам в ужас да не хвана гъбички.За това много внимавам когато ходя по басейни и плажове....

7. bisertaskov:

Имам чудесни нокти на ръцете и краката и изпадам в ужас да не хвана гъбички.За това много внимавам когато ходя по басейни и плажове. И как внимаваш много ми е чудно ? Криеш се от гъбите -> -> -> -> -> ->...

8. southern_sun:

Ами гледам да нямам директен достъп до вода....

9. bisertaskov:

Ами гледам да нямам директен достъп до вода. Можеш да се заразиш и като отидеш на гости и ти предложат чехли -> -> -> -> -> ->...

10. southern_sun:

Ами гледам да нямам директен достъп до вода. Можеш да се заразиш и като отидеш на гости и ти предложат чехли -> -> -> -> -> -> Хахаха и това не правя, чужди обувки не обувам, не разрешавам да обуват и моите. Имам си домашни чехли, които не давам на ни...

11. Iveto:

Оказа се че са гъбички и ми изписаха БАТРАФЕН лак за нокти ...

12. Alexsandra bg:

От лаковете също може да ползваш Полинейл http://static1.framar.bg/product/polineil.jpg ...

13. southern_sun:

От лаковете също може да ползваш Полинейл http://static1.framar.bg/product/polineil.jpg Дано да помага, че никак не е евтино!!!...

14. radina:

Ставали въпрос за здраве парите не са важни,човек прави и невъзможното за да отдели пари за лекарства.По важното е да се избегне по някакъв начин заразяването за да не се стига до скъпото....

15. OrHiDeA:

За да се докажат гъбичките е добре да се направи изследване ....

16. totka_lukanova:

Една приятелка има гъбички по ноктите и ги лекува с години и досега никакъв ефект. Милата много е ужасена, ако на вас ви е помогнало нещо може даго споделите, да я посъветвам ...

17. southern_sun:

Една приятелка има гъбички по ноктите и ги лекува с години и досега никакъв ефект. Милата много е ужасена, ако на вас ви е помогнало нещо може даго споделите, да я посъветвам А тя с какво ги лекува?...

18. bisertaskov:

Най- вероятно с какво ли не щом като ги лекува от доста време,или не е попаднала на доктор или просто при нея положението е доста сериозно.До колкото знам гъбичките са много упорити и трябва дълго време да се лекуват...

19. МВB:

Кой какво е ползвал и от кое е останал доволен нека сподели....

20. southern_sun:

Кой какво е ползвал и от кое е останал доволен нека сподели. Аз съм ползвала Низорал, но не срещу гъбички по ноктите, а гъбички по кожата и честно да си призная съм доволна....

21. drone_drone:

Кой какво е ползвал и от кое е останал доволен нека сподели. Аз съм ползвал Батрафен лак и излекувах гъбичките по ноктите на краката,най важното е да мажете редовно и дори здравите нокти.Ако не мажете редовно лечението е невъзможно.Във всяко лечение на гъ...

22. Bella:

Ох като прочетох заглавието на темата веднага реших да попитам! От известно време ноктите на краката на майка ми се ронят и падат, като изядени са.Тя твърди, че са гъбички, попитах кожен лекар за проблема и разбира се веднага ме посъветва да отиде на лека...

23. OrHiDeA:

Ох като прочетох заглавието на темата веднага реших да попитам! От известно време ноктите на краката на майка ми се ронят и падат, като изядени са.Тя твърди, че са гъбички, попитах кожен лекар за проблема и разбира се веднага ме посъветва да отиде на лека...

24. lisa_ivanova:

Съпруга ми имаше гъбички и ги излекува с Миконафин ... представлява кремче, което мажеш... излезе доста ефикасно -> -> ... излезе ми около 7.80 лв...

25. Bella:

Съпруга ми имаше гъбички и ги излекува с Миконафин ... представлява кремче, което мажеш... излезе доста ефикасно -> -> ... излезе ми около 7.80 лв Колко време се маза с това? Майка ми страда от този проблем и се инати, не иска да ходи на лекар. Ако е наи...

26. Пума:

Низорал и тази писалка са много добри, но са скъпички.......

27. Margo:

Низорал и тази писалка са много добри, но са скъпички.... Е Низорал не е толкова скъп, но върши чудесна работа. Сестра ми го е ползвала за гъбички по кожата и имаше ефект....

28. dobita:

Здравейте, имам гъбички на палците на краката, 2/3 са обхванати, единия нокът потъмнял като ударен, но не са деформирани начупващи се и тн...( не знам какаъв стадий трябва да се води)Изчетох всички форуми по темата и си самоназначих: киснене в разтвор на ...

29. Margo:

Здравейте, имам гъбички на палците на краката, 2/3 са обхванати, единия нокът потъмнял като ударен, но не са деформирани начупващи се и тн...( не знам какаъв стадий трябва да се води)Изчетох всички форуми по темата и си самоназначих: киснене в разтвор на ...

30. dobita:

Мерси много но съвсем случайно намерих софийка фирма която ми изпрати разфасовка от литър...за моя най голяма изненада!!!Остава да се заема с унищожението...та као на някой му трябва формалин да пише , ще дам координатите на фирмата във възторг съм от отз...

31. trojan horse:

Мерси много но съвсем случайно намерих софийка фирма която ми изпрати разфасовка от литър...за моя най голяма изненада!!!Остава да се заема с унищожението...та као на някой му трябва формалин да пише , ще дам координатите на фирмата във възторг съм от отз...

32. mimi000:

Здравейте, имам гъбички на палците на краката, 2/3 са обхванати, единия нокът потъмнял като ударен, но не са деформирани начупващи се и тн...( не знам какаъв стадий трябва да се води)Изчетох всички форуми по темата и си самоназначих: киснене в разтвор на ...

33. JaneD:

Пиша по повод писалката Nailner Repair - не мен лично след 9 месеца ползване на писалката, така както е предписано, не само че не ми помогна, ами и петната по ноктите увеличиха размера си. Не съм ходила обаче на лекар, може би писалката не действа за моя ...

34. la_deese:

А тази писалка става ли за бебета?...

35. southern_sun:

А тази писалка става ли за бебета? Как така малко бебе има гъбички на ноктите на краката?...

36. SunFlower:

От години лакирам ноктите си на краката тъй като съм чувала, че това ги предпазвало от гъбички, но вчера забелязах, че нокътя на палеца на единия ми крак се е отлепил. Изтрих си лака и изпаднах в ужас, като счупен на половина е, дали това са гъбички? Но н...

37. roshlata:

Имах проблем с гъбички по ноктите на краката и нищо не ми помогна до момента, в който не започнах да пия фунголон. Мазах ги с цитросепт, с йод, правих бани със сребърна вода, лакирах със специални лакове, но не. Много са упорити тези гадинки и трябва да и...

38. Silvi:

От години лакирам ноктите си на краката тъй като съм чувала, че това ги предпазвало от гъбички, но вчера забелязах, че нокътя на палеца на единия ми крак се е отлепил. Изтрих си лака и изпаднах в ужас, като счупен на половина е, дали това са гъбички? Но н...

39. Снежана:

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpV3xT9ZV6w82oBeiPYWsQfLKc_qsz6HIZCh0wvwOhAfn-T_mgrwt=1 Може би така изглеждат, много рекламират НЕЙЛНЕР РИПЕЪР дано ти помогне ако са гъбички Да ти кажа честно имам съмнение, че имам гъбички на...

40. Stanislava77:

>Здравейте,Имам някакви образувания по ноктите. Някой знае ли как изглеждат гъбичките по ноктите и дали това са гъбички? gabi4ki.jpg ...

41. Finger:

Мерси много но съвсем случайно намерих софийка фирма която ми изпрати разфасовка от литър...за моя най голяма изненада!!!Остава да се заема с унищожението...та као на някой му трябва формалин да пише , ще дам координатите на фирмата във възторг съм от от...

42. liliadj:

Мерси много но съвсем случайно намерих софийка фирма която ми изпрати разфасовка от литър...за моя най голяма изненада!!!Остава да се заема с унищожението...та као на някой му трябва формалин да пише , ще дам координатите на фирмата във възторг съм от отз...

43. alexandar82:

Единственото разрешение за мен са таблетките и гела на Ламизил - нищо друго не успя да ми помогне. Ако чакате на разните му там лакове и писалки... трудна работа. Задължителна консултация с дерматолог, изследвания и назначаване на лечение - нищо друго не ...

44. KRUPA:

Здравейте. От месец някъде единият нокът на крака ми е потъмнял целия, не се чупи и не пада (поне засега). Имах едни ботуши, бяха ми леко тесни отпред и ми казаха, че ноктите посиняват не само при удар, но и ако носи човек по-тесни обувки. Имате ли идея к...

45. Камелия:

Здравейте. От месец някъде единият нокът на крака ми е потъмнял целия, не се чупи и не пада (поне засега). Имах едни ботуши, бяха ми леко тесни отпред и ми казаха, че ноктите посиняват не само при удар, но и ако носи човек по-тесни обувки. Имате ли идея к...

46. Genoveva:

Искам да попитам дали от стари лакове за нокти могат да се хванат гъбички или това е някакъв вид натравяне? Тъй като много мои познати се оплакаха,че са им паднали ноктите на палците на краката, същото се случи и на мен подобно при гъбичките....

47. Даниела Стоянова:

Някой ползвал ли е комплекта на Шол срещу гъбички на краката?...

48. Камелия:

Не знам гъбички ли беше това или не, обаче както ми паднаха два нокътя на крака, така си израснаха и повече никакви проблеми не съм имала с ноктите на краката си. Гледах една реклама по телевизора и там подробно бяха описани симптомите на гъбички на крака...

49. baicho:

Няма махане на тия гъбички вече една година се мажа с лакове и разни глупости, но ефект никакъв.Четох че докато не направиш дезинфекция на всички обувки няма да се излекуваш.Вече съм се отчаял само скъпата писалка не съм пробвал ама като чета коментари за...

50. Alisa:

Доскоро и аз мислех,че няма оттърване от гъбичките,защото моите ги хванах при едно от посещенията ми при маникюристката.Заразиха ми се два нокъта и като се започна да не изпадам в подробности как съм изпробвала цялата налична гама в продължение на шест го...

51. magi81:

Гъбичките много добре се повлияват от хомеопатия!...

52. ase_07:

Здравейте на всички с проблема гъбички по ноктите. Имала съм среща с тази напаст и се борих дълго с гъбичките с какви ли не средства - лакове, писалки, но нещото, което ми помогна и имаше много бърз ефект е лекарството Azzol-s. Продава се в Гърция, не зна...

53. ase_07:

Исках само да добавя, че Azzol-s са таблетки, а не крем и като всяко друго лекарство е добре да се направи консултация с лекар преди приема му. Таблетките помогната и на съпруга ми, а неговия случай наистина беше много тежък, дори не можеше да си изреже н...

54. blue_eye:

Тъй като лечението на този проблем е много трудно, хубаво е човек да знае как да се предпази от заболяването. Освен локалните средства за лечение, необходимо е да се спазва и много добра лична хигиена. При най-малките съмнения за наличието на гъбички, тря...

55. ilian_profi:

Здравейте, От няколко години насам като паднат температурите ми се появяват гъбички по краката, страхотно дразнене и парене. Изпробвах доста продукти предлагани в аптеките, уви без успех. Последните два пъти изчезваха докато ползвах дадения препарат и сле...

56. Framar:

Здравейте, ilian_profi!Въпросите си, свързани с гъбичките и терапията им, може да зададете на консултанта във форума по кожни и венерически болести в тази тема:Гъбички - онлайн консултация с кожен лекар С уважение,Фрамар...

?. www.framar.bg:

Коментирайте "ЛАМИЗИЛ дермгел 15 гр"
--- 15 скрити --- Прочети всички тук

16. nikola: (2012-06-29 16:50:23)

марин тодоров опитайте допълнително с Джинджира актив.

17. rsv: (2012-10-19 00:19:57)

Този Ламизил Дермгел,помага ли за вагинални гъбички,които са на самия клитор и надолу по срамните устни?Възможно ли е да са се получили в следствие лечение с Цефуроксим 1,5 гр?

18. www.framar.bg отговаря: (2012-10-19 08:17:38)

rsv

Този Ламизил Дермгел,помага ли за вагинални гъбички,които са на самия клитор и надолу по срамните устни?Възможно ли е да са се получили в следствие лечение с Цефуроксим 1,5 гр?

Консултирайте се с лекар. Не е много удачен избора за подобен проблем.

19. kureishio: (2014-01-23 09:38:06)

NISHTO NE POMAGA TOZI LAMIZIL GEL VSI4KO E LAJA VE4E MESEC GO PRILAGAM I NIKAKAV EFEKT SQKASH POVESHE SE VLOSHIHA NESHTATA VSI4KO E LAJA DA ZNAETE !!!

20. www.framar.bg отговаря: (2014-01-23 10:23:10)

kureishio

NISHTO NE POMAGA TOZI LAMIZIL GEL VSI4KO E LAJA VE4E MESEC GO PRILAGAM I NIKAKAV EFEKT SQKASH POVESHE SE VLOSHIHA NESHTATA VSI4KO E LAJA DA ZNAETE !!!

Консултирайте се с кожен лекар, причината за неповлияването от лечението може да бъде друга.

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.