0 продукта

Фармакологични групи

Ваксини против хепатит (Hepatitis vaccines) | ATC J07BC

Ваксини против хепатит (Hepatitis vaccines) | ATC J07BC

Вирусните хепатити са едни от най-разпространените инфекциозни заболявания. Те са полиетиологични заболявания които засягат черния дроб. Понастоящем добре са проучени пет от тях- вирусен хепатити А, вирусен хепатит В, вирусен хепатит С, вирусен хепатит D, вирусен хепатит Е. Независимо от различията в етиологията, епидемиологията, патогенезата и изходът между отделните видове хепатит, техните клинични прояви и лабораторни промени са еднакви. Един от главните симптоми на хепатитите е повишаване нивата на серумния билирубин, който се изразява с появата на жълтеница (пожълтяване на кожата или склерите на очите).

За предпазване от различните видове хепатит се използват съответните ваксини.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.2, 19 Гласа
Сподели в Facebook

Продукти свързани с групата: ATC J07BC | Ваксини против хепатит

ХАВРИКС 720 ВАКСИНА ПРОТИВ ХЕПАТИТ А ЗА ДЕЦА

ХАВРИКС 720 ВАКСИНА ПРОТИВ ХЕПАТИТ А ЗА ДЕЦА

ХАВРИКС 720 вакс. хепатит А/деца ЛИСТОВКА ЗА ПАЦИЕНТА Havrix 1440 suspension for injection (Adult dose) Хаврикс 1440 инжекционна суспензия (Доза за възраст

33.13 лв.

ТУИНРИКС ВАКСИНА ЗА ХЕПАТИТ А - В ЗА ВЪЗРАСТНИ

ТУИНРИКС ВАКСИНА ЗА ХЕПАТИТ А - В ЗА ВЪЗРАСТНИ

ТУИНРИКС ваксина за хепатит А-В за възрастни - GLAXOSMITHKLINEЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ Twinrix Adult инжекционна суспензия в предварително напъл

61.00 лв.

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.